onsdag, august 27

Lillelørdag i byen

E det en ting æ bedriv lite med, så e det trening på mårran. Men i dag måtte æ se mæ nødd tel å bedrive denna lite artige aktiviteten. Det hadde sæ nemlig sånn at æ trudde æ va for sein tel t-banen, så æ la på sprang med sekken på ryggen (som humpe opp og ned i utakt med kroppen, sånn at det blir en effekt som når man ikke rir i takt med hesten dunk-dunk.. dunk-dunk...) Ja, der sprinta æ da, kom akkurat tidsnok tel å presse mæ inn i ei overfylt og meget illeluktende vogn, prega av mårraånde og andre mindre herlig dufter. Og så redd æ e for at tyva ska luske rundt omkring og inni sekken min, tar æ den av og sett den på golvet. Hate virkelig å ikke ha kontroll bak mæ når æ har sekken på ryggen, for så redd som æ e, trur æ at alle synes det hadde vært en interessant opplevelse å ta ting som ligg i sekken min. (Nu blir nok mamman min glad, ho har oppdratt mæ tel å være redd for tingan mine. Æ e kanskje på grensen tel å være litt for redd for sakern.. Men klare ikke heilt å se det negative med det :) Da det endelig viste sæ å være et ledig sete i nær omkrets, slengte æ mæ ned, lukte øyan og felt the flow på t-banen. På Majorstua, som e stoppet før skolen min, bynne æ å bli litt bekymra for "har du nu egentlig hoppa på rett t-bane?" Selvfølgelig hadde æ kommet mæ på rett t-bane, tenkte æ. SÅ dum e æ nu ikke! jooooda, det viste sæ at æ faktisk va så lite oppegåaness som æ frøkta. For der t-banen egentlig sku kjøre tel skolen, der for æ tel skogs og over ei bru - med hjertet i halsen og kjent angsten av å komme for seint på skolen. "Søren, dobbelt søren, søren klype", tenkte æ, nesten litt høgt. Heiv mæ av på neste stopp (for æ trudde, og fortsatt trur, det kom tel ta lenger tid å vente på t-banen for å komme mæ tel Majorstua, for så å vente på banen som går tel skolen), kasta et raskt blikk tel høyre og venstre, sprang litt halvnevrotisk over veien og inn på en sidevei. Så bar det te høyre, venstre, oppover bakken, bortover ei lang strekning, så tel høyre igjen.. Og akkurat da svetten bynte å piple så vakkert ut av huden, måtte æ se mæ nødd tel å be om hjelp. Skulle æ ringe en venn, bruke fifty-fifty eller sku æ spørre publikum? Æ valgte det siste. Heldigvis bor det veldig snille menneska her i Oslo som kan hjelpe en stakkars, bortkommen, litt svett, nesten rødlig (av den kraftige varmeproduksjonen i kroppen) nordlending på veien tel skolen. Da æ endelig hadde sprunge rundt i området ei stund, viste det sæ faktisk at æ va kommet rett, og det berre fem minutt for seint tel timen starta. Denna dagen har æ funne ut at det innebygde kompasset mitt ikke står så ille tel med, det fungere meget bra. Intuitivt vesste æ kor æ skulle, trengte berre litt korrigering og tips på veien. *Stolt*

I dag har vi spist en frøktelig sunn middag, faktisk den vi egentlig sku ha i går. Seibiff, potet og grønnsaker. Og det va snadder! Etter en times blund på øyet, bar det tel Sognsvann. Sykla rundt vatnet, og fant ut at vi skal bade tel helga om det vise sæ å være et varmt vær (det har meldt opp mot 20-25 grader, har æ hørt lause rykta om). Håpe jo selvfølgelig på det, for denna kvite kroppen har ikke fådd se så veldig mye tel sola, og har iallefall ikke fådd døppa sæ i et kaldt, men dog herlig badevatten.

I mårra skal æ sette på lesesalen klokka ni, og fortsette å nistirre på ord som virke litt uforklarlig og vanskelig. Men detta hjertet glede sæ :)

Videre plan for dagen i mårra e herved:
- gå på politistasjonen (berre for å fikse mæ en politiattest, ikke verre enn det, så ikke bi bekymra)
- lese, eller studere, som det så fint heite, tel lunsj
- Før/etter lunsj ska æ fikse mæ studentkort + ta bilde i en sånn uhyggelig rød boks "smil pent, men du veit aldri katti bildan blir tadd, så du må sette der som om smilet har hengt sæ opp"
- Telbake på lesesalen, sette der tel tre
- Må undersøke ei tann som æ har borra i. Det e der vennskapet mitt tel Jeanette kjem inn, ingen anna grunn tel at æ e venn med ho enn at æ kan utnytte ho tel å kike inn i munnen min! :)
- Ordne mæ studenkort tel buss, t-bane og trikk på Trafikanten, sånn at æ berre betale 330 krone i måneden for å farte som gal rundt i Osloby
- Spise middag, så trene..

Jee, bra plan for dagen!

Øsnke dæ en super dag i mårra åsså, smil og vær glad... så skal du se kor ondt i kjeften du får :) hihi!

Over og ut!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar