torsdag, august 28

Grøss og gru!

John ser på skrekkfilm, og æ snik mitt høyre øye over datakanten, av og tel dukke æ bak skjermen og lar være å se på. Syns det e frøktelig skummelt, bit negla og kaldsvette her æ sett. Æ hate skrekkfilma så innmari sterkt at får mareritt og det som verre e, berre med tanken. Da æ va så dum at æ så The Grudge, foreksempel, levde æ i et skrekkens kabinett, iallefall i et år etter der æ innbildte mæ at det kom svarte hår oppover sluken i dusjen da æ stod der og tørka håret. Det endte bestandig med at æ måtte gå, gjerne hoppe, ut av dusjen, og riste litt på mæ. Greit, æ kan se på skrekkfilma vess æ har lyden av og ei stor puta lett tilgjengelig, og vess æ får kommentere ka skuespelleran gjør - og ikke gjør. "herregud, gå nu ikke inn der, din tosk!" eller nåkka i den duren. Da kan æ tel nød og neppe være med å se skrekkfilm, men aldri, aldri på kino - der lyden e i desibel extra extra large, det e mørkt i rommet, og en potensiell morder kan sette like ved sia av. E rett før æ får nervøst sammenbrudd av sånt!

I dag blei Jeanette innlagt på sykehuset for mulig blindtarmbetennelse. Måtte det berre være blindtarmen.. Sånn at de kan fjerne den for godt og at ho ikke blir plaga med den nåkka meire. Ho e heilt fantastisk, sterk som få, hold smilet og humøret oppe uansett ka som skjer. Ho ser ikke mørkt på ting. Ho har et mot som ikke kan måle sæ opp mot nån æ kjenne, og en stå-på vilje som e ubeskrivelig! Måtte ho bli bra nu.. og sleppe å ha ondt. Æ ska sende dæ gode, positive bli-frisk tanka, Jea! Hang in there, om det e nån som klare alt det du gjør, så e det du! Hehe, litt knotat setning, men håpe du forstår :)

Så va det altså helg igjen i mårra, og følelsen av å ikke henge etter i pensum e (faktisk) tilstedeværende. Æ les så ofte som æ klare, men likavel snik følelsen sæ av å ikke være heilt i rute fram, blant kjukke engelske bøker på mella 500 og 1100 side - tynne sie med så små skrift at lupe burde vært inkludert i prisen og boka for berreå kunne lese overskriftene i bøkern. E enig med Anneli, det e vel sånn det føles å være geek og nerd, på en og samme gang. Les, les og les.. Og faktisk trives med å lese. Sku gjerne ha lest meir. Forresten, ønske mæ fleir tima i døgnet i julegave.. Nån som kan gje mæ det?

Ha det superkult på Døgnvill, Anneli! Ha ei fantastisk fin helg heime, mamma, pappa og Dænnis. Og Jeanette, håp helga di starte heime i mårra, og ikke på sjukehuset. Vi sees fortar enn du ane :) Og john, vi skal ha ei tel fiiiinfin helg her i Oslo :)

God natt, sov godt and don't let the bedbugs bite :)

1 kommentar: