mandag, september 28

HOST!

Ofte hørt: host host host, kremt, host, host, HOST!!!!
Ofte sett: hostende i albuen (som man har lært etter å ha studert svineinfluensa-brosjyren)
En gang sett: hostende i albuen OG holde seg for den ene lungen

Altså, det her hoste-marerittet tar liksom ingen ende. Det går fra verre tel ennu verre, og e redd for at det snart bir så ille at det blir verst. Har hosta sia juni nu, grovt regna 90 lange daga og netter. Takket være Cosylan har æ overlevd hostekulen som kjem trillanes som ei snor på natta, og takket være dyp søvn har vel John hadd en fin dag etter de verste bråkate nettern æ har hatt.

Det som gjør at hoste-marerittet går fra verre tel ennu verre e at den kjære, kjære lungelegen har ei så djævelsk lang kø på heile 6 måneda. Så vess han meine æ ska gå tel mars og hoste like mye som æ gjør nu, så kan æ glimte tel i bikinisesongen neste år med brae magemuskla. Nåkka som ikke hadde vært å forakte, i grunn.

Og det som gjør at hoste-marerittet går fra ennu verre tel verst e at den eine lungen bynne å kjenne tre måneders påkjenning. Trur mårra den dag ska æ slå på tråden tel doktorlegen og kreve å få komme inn en anna plass der de ikke har et halvt års ventetid.. før æ bir gaaaaaaaaal!!

1 kommentar:

  1. Æ syns også at du ska komme dæ te legen. Du må bare klage kor ondt du har og diverse....sei at du kan ikke vente i 6 mnd. Det e jo helt for jævlig!!! Æ syns nu synd i dæ...og han John, som må ligge å høre på hostinga di. Stakkars dæ...nei se å kom dæ te legen!!!! Imorra den dag!!!!!

    SvarSlett