fredag, september 25

Hastverk

Æ e ikke kjent for å være den mest presise person. Kommer gjerne fem,t, femten minutt forsinka, uten at æ meine å være for sein, men på veien e det berre så mye som ska og absolutt må gjøres før æ kjem mæ avgårde. Veit ikke om æ e arvelig belasta eller miljøskada, vanskelig å vette..

Vel, nu e æ åsså i hastverk.. også skriv ho blogg, tenke du.. Ja, det e berre en av de tingan æ MÅ gjøre før æ gjør de neste på lista. Æ e så heldig at æ faktisk får besøk i dag, så da kjenne æ ikke heilt det store rushet at æ må bli ferdig det og det klokkeslettet, for æ har jo heile kvelden på mæ. Men ska æ bi ferdig før vi forsvinn ut i natta (ja, vi ska ha jentekveld altså), så må æ vel forte, forte, forte mæ.

Har store plana om å tørke støv av stubordet før gjestan kjem, rydde bort maten på kjøkkenet, sette fram ost og kjeks på det støvfrie bordet, sminka mæ ferdig, fiksa håret, dobbeltsjekke hår og sminke, lakke neglan, kle på tynnstrømpebuksa (som jo kan tære på et tynnslitt sinne om det ikke går raskt og smertefritt), hente fram glass tel gjestan... og lista e sikkert lengre om æ berre hadde hatt tid å tenke gjennom alt æ ska gjøre..

Søøørn, nu ringe det på døra.... alt må altså gjøres på de 20 sekundan det tar før gjestan kjem inn døra..

1 kommentar:

  1. Æ vet hvem du slekte på - nemlig din kjære pappa. For du vet jo at æ e gjerne ferdig leeenge før æ må. Håpe dokker har en kjempekoselig kveld. Ka æ gjør??? Jo æ e nu aleina ikveld - pappa e på jobb. Sett nu her med et glass rødvin....og det kan jo hende at det til og med blir to glass!!!! Vi snakkes og ha en fin kveld!

    SvarSlett