søndag, mai 3

Return of the jacket!

En plass ute i verden går en ny lykkelig eier av verdens beste skinnjakke! Med en anelse at ho har gjort et lovbrudd, og forhåpentligvis, men neppe, ei samvittighet som e svart. I de seine nattetime bei gjerninga gjort, raskt og fort. Ho har strukke ut armen, henta jakken som lå på sofaen, lurt den forbi oss som sett på sofan og tadd beinan fatt og forsvunnet fra åstedet. Og igjen sett en ulykkelig sjel, irritert og sur og ønske den personen tel å reise dit peppern gror og aldri komme telbake. Å miste favorittingen sin e som å miste en nær venn, det e sorg! Og æ kjenne at æ bir skikkelig lei mæ når æ tenke på jakka.. Mens æ samtidig tenke at det berre e dumt å tenke sånne tanka, for det e jo berre ei jakka. Man kan kjøpe ny! Men.. det e MI jakka!
John va verdens beste da han tok mæ med tel byen og kjøpte ny skinnjakka tel mæ i går. Så fantastisk snilt gjort! Æ for heim med den nye jakka i posen, har hengt den pent og pyntelig på knaggen, kaste nån blikk på den, tar litt på den, prøve å bli kjent meed den. Kan tenke mæ når den verste sorgen har lagt sæ kan æ bynne å bruke den nye jakka.
Skal prøve lykken igjen i dag; gå bort tel uteplassen og høre om de har fådd inn ei svart skinnjakka, sjøll om æ veit at svaret bir "nei, dessverre", og æ innser at æ må fortsette jakta på skinnjakka. Det høres jo heilt sykt ut, æ veit! Men æ har nån kjennetegn på jakka som æ neppe trur andre har, og ser æ den så ska røske jakka av og be personen å reise langt, langt, langt bort!
Mission: return of the jacket, har begynt!

2 kommentarer:

  1. Det her innlegget kunne æ nesten kopiert til min egen blogg! Det e rein beskrivelse av mine følelsa rundt jakken min, settt bort fra at det ikke va en skinnjakke da! Ja, jakt på skinnjakka du, og du ska ha jæææææææææævli flaks om du faktisk finn den vandranes rundt i Oslo! forresten, tok du ikke nån andre sin jakke når du fant ut at din va borte? ;) John e fantastisk søt! *Anneli*

    SvarSlett
  2. Ja, fy fader, det e skikelig ille å miste nåkka man har kjært! Bir skikkelig sur, kjenne æ! Hehe, va i byen i går, og øyan gikk i kryss og tvers, for ALLE har jo svart skinnjakke.. ska ha sinnsykt flaks, ja! Men æ ska nu prøve iallefall :) Vurderte å ta nån andre sin jakke, men fant ut at det blei litt domt.. :)

    SvarSlett