lørdag, april 25

Harde fakta!

April 2009:
Det e lørdagskveld, klokka har passert ti, æ ligg under pledd, snik kik på tv'n mens fingran spring over tastaturet. Smågodteposen friste på bordet ved sia av og æ kjenne øyan bir tøngre og tøngre. Skulle virkelig ønske æ hadde pussa tennern, vaska ansiktet for kvelds og kledd på mæ pysjen sånn at æ kunne ha slokt lysan og traska i seng og under den herlige teppa. Og være klar for en ny dag på lesesalen i mårra.

April 2008:
Det e lørdagskveld, klokka har passert ti, æ sett på sofaen, snik kik på spellekortan som brukes tel drikkeleken mens fingran atter en gang løfte glasset med Amundsen i. Spritflaska og blandevannet friste på bordet ved sia av og æ kjenne dansefoten kjem tel å røre på sæ i kveld. Skulle virkelig ønske kvelden og natta kunne vare for evig, for æ har ingen løst å pusse tennern, vaske ansiktet og kledd på mæ pysjen for å legge mæ. Men æ e klar for å slappe av med tv og hamburger i mårra.

... Og sånn e det å være student igjen!

1 kommentar:

  1. april 2010

    Det e lørdagskveld, klokka har passert ti, du sett i sofane, og atter en gang snik kik på spellerkortan som brukes tel drikkeleken mens fingran atter en gang løfte glasset med Amundsen i. Spritflaska står på bordet ved sia av og du kjenne dansefoten kjem tel å rlre på sæ i kveld, Du skulle virkelig ønske kvelden og natta kunne vare for evig, fordi du har ingen løst å gå å legge dæ når klokka nærme sæ stengetid. Men du e klar for både nachspiel og nattmat når klokka slager halv fire ;P :P

    hilsen søte snille anneli :-D

    SvarSlett