torsdag, desember 25

fiiine, fiiine Evenesmarka!

Et blogg innlegg her bynne å bli like sjeldent som at John sir "Carina, nu syns æ at vi skal vaske støv oppå klesskapet" - det skjer omentrent aldri! Men i dag har æ altså logga mæ på og fådd skrevet ned nån ord.

Sia sist blogg innlegg har æ tadd juleferie med glans, sove lenge på mårran, fløgge heim tel det fantastiske nord med alle sine meir fantastiske menneska og omgivelsa! Trur nok Evenesmarka aldri har vært finare enn ka den her jula.. Så det da æ satt på flyet, keik ut gjenna vinduet, så ned på de små fjellan og kjente at tåran tygde sæ opp og klumpen i halsen blei berre større og større. Så vidunderlig fint! Det toppa sæ da æ kjørte opp tel Evenesmarka. Så idyllisk bygda ligg tel, blant store fjell, få hus, en kronglate vei som sjeldent e brøyta godt nok, eller strødd når det e holka. Men Evenesmarka har den sjarmen som ingen anna pass på jord har, det e heime, det e her æ e kjent med kvær krik og en krok! Æ sei nu som de her guttan i Alt for Rognan "æ vil heeim, heeim dit kor hjertet mitt bor..." åsså huska æ ikke meir, men det e nu iallefall det som e essensen i alt :) Heime e den beste plassen å være. Æ gidd ikke tenke på at det berre e 4 daga tel æ ska fare igjen herfra, for det blir altfor trist. Æ fokusere på de gode, glade stundan og ska leve livet som det ska leves her i marka - ubekymra og godt!

I kveld e dagen for litt festligheta og morroheta. Ska entre puben på evenskjær, ikke med så mye brask og bram som sist år, for da kjem det tel å ende at æ sett i bilen på tur heim - i samme fart som æ kom tel Evenskjær. Nei, i år har æ vært tidlig ute, kjøpt billett (tel krone 200 som svidde som rakkern i den tynnslitte studentpengeboka mi), kjøpt inn vin og ska være så sofistikert, så sofistikert! Ska ikke nevne den lille Amdunsen som også ligg i posen..
Har store forhåpeninge tel kvelden, storglede mæ tel å stå som sild i tønne, krangle sæ vei tel baren, danse som en gudinne på dansegolvet og sjabbe med folk som æ ikke har sett på lenge lenge - og selvfølgelig folk som æ har sedd så ikke lenge sia! :)

Ønske alle en fortsatt strålaness jul, det veit æ vi kjem tel å få her i Evenesmarka! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar