mandag, september 22

Sykdomsforløp

Først må æ få sei at det ligg en smågodtpose foran mæ og friste utav berre rakkern! Men helseguruen Carina (helseguru fra og med i dag.. bynne bestandig på en mandag, gitt!!) lar den være i fred, kaste et ørlite blikk bort på den nu og da, men røre den ikke! Og æ e veldig stolt!! :)
Måtte john berre spise alt opp sånn at æ slepp å måtte gå og tenke på den posen..

Så over tel dagens sak:
Det æ hadde tenkt å skrive om va rett og slett mitt nokså uinteressante sykdomsforløp de siste dagan..
Æ har altså vært forkjøla, og det e jo et reint mareritt!! La mæ forklare steg for steg..
  1. Carina kjenne som regel at det klør ørlite på innsida av halsen, gjerne på kveldstid eller på mårran når ho våkne
  2. Den neste dagen e det gjerne litt meir kløing i halsen og litt i øran. Det begynne å gjøre ondt å svelge. E heilt grusomt om æ ikke har svelgt på ei god stund, tenke da på mårran.
  3. Så følge stemmen etter, blir grumsat og litt hes
  4. Punkt nummer fire e det aller verste!! Det e her snørret bynne å komme.. og det kjem og det kjem og det kjem! Fytti være, kor mye ekkelt!! Va så ille forrige uka at æ følte mæ nødd tel å forlate lesesalen og fløtte tel kantina. kunne jo ikke sette der og snørre kvert 5. sekund. Stakkars publikum!
  5. Går gjerne sånn her en dag eller to eller tre..
  6. Dag fire-fem bynne stemmen å bli bedre, men enda litt ondt å svelge. Snørret flomme enda over. Jækk, jækk, jækk!
  7. Tel slutt e det berre snørr igjen. Og litt forkjølelseshost. Æ ane lyset og kjenne æ straks blir friskare! Herlig! Æ e på punkt 7 per dags dato. Regne med æ e back on track på seint tirsdagskveld, onsdagsmårran.

Over tel sak 2:

Har vært på Sats i dag. Må bynne å følge mønsteret tel jentan i Tromsø, har æ forstådd, og da e det berre å slenge sæ på den bølgen og surfe rett tel Sats Kampen. Sprang først litt på tredemølla, keik som gal på klokka og forstod ikke heilt koffer klokka bestandig går så sakte kvær gang æ nærme mæ ei tredemølla! Merksnodige greier! Etter 15-20 minutta sjølpining bar det rett på MageRygg. Ei tima med mange tunge øvelsa, men man har jo et håpe om at resultatet ska bi meget s bra. E nu heldigvis lenge tel bikinisesesongen, så det e ikke det som står først i hauet å få gjort nåkka med.. Men e jo bestandig greit, for kem som veit om man plutselig fær på en Sydentur eller to! Man må bestandig ha det i tankan, e greit å være beredd og klar.

Vente på besøk av Jeanette. Vi skal fortære en bedre middag i lag: Spaghetti og kjøttsaus! Nammis!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar