torsdag, september 18

Mitt rosa himmelrike! + HMM!

Mitt rosa himmelrike i barndommens paradis bestod av rosa klær, rosa sekk, yndige barbiedukke i rosa og best av alt - et rosa rom! Den her fantastiske fargen va jo ei lykka i livet, en hobby og en livsstil. Det va virkelig rosa som va in på den her tida, tidlig på nittitallet som varte tel, tja.. tidlig på nittitallet! Rosa e en farge man plutselig kan få fysiske reaksjona av og psykiske seinskada av. Kvalme og andre diverse kroppslige reaksjona meldte sæ i takt som fargen blei meir og meir ut, og man fikk meir og meir problema med synet - i og med at rosa printe sæ som et mareritt på hornhinna og utarte sæ som en skrekkfilm i live format. Seinskadan har vist sæ i ettertid i den grad at rosa aldri bir en farge som e aktuell for mæ å bruke, iværtfall ikke før 15-20 år e gådd og minnan bynne svakt å svinne hen. Kjenne æ tar avstand fra fargen som en gang gjorde mæ tel prinsessa i mitt eget lille univers! Men.. må åsså sei at æ tar små steg på veien tel å kunne godta rosa som en farge på lik linje med andre farga. Har begynt med musestegan og foreksempel vælgt rosa som bakgrunnsfarge på bloggen min. Og æ kjenne æ i grunn trives med det.. I tillegg sett æ med ei rosa t-skjorta i skapet som har modna sæ litt, og te slutt blei klar for å bli brukt. Med litt motstridanesse prinsippa drog æ t-skjorta over hauet og kunne konstatere at "åkei, detta va ikke så ille, denna kan æ bruke ute blant folk og enda føle at det e ok". Et stort steg, berre det! Så har vært på sats i denna knallrosa t-skjorta, trent også forn heim i full fart. Rosa farge e et bra påskudd for å trene raskt og effektivt.. Æ sei ikke at andre ikke kler rosa, for det ser æ jo at dem gjør. E mange som e kjempefin i fargen og kler den så mye at æ e nesten litt misunnelig. Men æ klare å tygge misunnelsen i mæ, svelge den fort og gå videre med livet.
Rosa e vel kanskje et telbakelagt kapittel i livet mitt, men kem som veit.. plutselig får den e ny vår og e såpass mye "i vinden" at æ igjen peise på med en knæsj rosa farge på veggan! Telbake tel mitt barndoms rosa paradis... :)

HMM!!
Etter å ha tenkt på detta innlegget et døgns tid, må æ rett og slett berre innse det.. rosa e en spennaness farge og faktisk ganske så ok! Har med detta diskutert fargen med mæ sjøll, resonnert mæ fram tel en tanke og herved funne ut at rosa e ikke så ille!

Ganske rart blogg innlegg, dettan..

1 kommentar:

  1. Æ syns du var kjempesøt i rosa. Huske du at du hadde til og med rosa rom.....kem som fant på den fargen mon tro....Rosa var en kjempepopulær farge for 23 år sia....he he....og den e jo kommen tilbake...

    SvarSlett