fredag, september 12

Herremåltid!

Ja, så va fredagen kommet og faktisk snart forbi. Æ e aleina i kåken i dag åsså, men med et bedre mot i dag enn i går. Har diska opp med herremåltid for èn, herlig drikka tel, ikke sterkare enn iste da, men snadder! Kunne godt ha tenkt mæ en litn tår, men kjenne æ må sosialisere mæ litt med "Language Intervention Strategies in Aphasia and Related Neurogenic Communication Disorders" og "Chilren with specific language impairment". Aller først må æ oversette tittelen på bøkern for å skjønne ka æ egentlig ska lese om, men det e fort gjort med min gode venn TriTrans! Virkelig en venn i nøden! og nøden e nær mang en gang...

I dag har æ fådd utretta en god del ting, men ikke så mye som æ egentlig sku ønske, så det ende opp med at æ sett, så nærsynt som æ e, klistra ned i bøkern, og lar herlige program som Senkveld, Gutter er gutter og andre diversiteta flyge forbi i det store intet og ut i evigheten. I mårra kjem John, tidlig på mårran, så må få unna det rotet æ har klart å få tel på de her to små dagan. brette de hersens klean, tørke koppan, rydde litt her og litt der - sånn at det ser en smule representabelt ut, iallefall. I mårra, på ettermiddagen, får vi storbesøk av Camilla, my beloved sibling! Veit ikke heilt ka vi har for plana, men æ tenke at vi tar det litt impulsivt og plutselig.

Har vært en snartur innom Ikea, eller snar og snar... man e vel aldri en snartur innom Ikea. Først må man kjempe sæ gjennom møbelavdelinga med nyeforelska og nyetablerte par og nybakte foreldra med sine små poda. Og folk går så saaaaaakte... Oh mye god! Det sku virkelig ha vært ei sneglefil på den der "gråe løpern" der man snirkle sæ gjennom kjøkken-, stue-, skap- +++ -avdelinge. Æ hadde klart hevve mæ i Formel 1 fila! Så da man endelig hadde krøppe tel avdelinga for smånips, ting og tang bynte virkelig shoppinga for min del. Tenkte at æ ikke trengte vogn, for æ sku jo berre ha to ting. Carina, tenk aldri den tanken igjen! Ta bestandig med ei vogn! (Smertelig erfaring som står bak det her utsagnet) Det endte med at æ sleit med mæ ei ramma, 100 stearinglys, et desilitermål, et gaveinnpakkingspapir, gaveband, grytekluta, ei blomsterpotta og faktisk, FAKTISK en blomst! (grønne fingra eksistere ikke hos mæ, men æ ska gje det et forsøk..) Da æ kjente at musklan bynte å svinne hen, møtte æ en umenneskelig lang kø ved kassa, og æ så mæ neødt tel å bite tennern hardt sammen, konsentrere mæ om å ikke miste nån av de tusen tingan æ hadde røska med mæ, og snegla mæ fram mot bandet. Kjente virkelig at den timen på sats der æ sleit arman, nesten helselaus, virkelig tro tel og hjalp mæ i en stakket stund. Takk, Sats! og takk te mæ sjøll for at æ faktisk va der! Takk, Carina! Så va det å hive sæ på bussen tel byen og så heim..


Ja, æ har jo selvfølgelig vært på skolen i dag! Om du ikke trudde nåkka anna... :)

"Da var det dekket på for èn. Dagens rett er steinbitkaker med purreløk og hvitløk. Det serveres poteter og gulrøtter til, makaroni på siden og løk strødd over. Ketchup danderes som en spenneden mønster over og settes som prikken over i'en. Velbekomme!"
Alt made from scratch, må æ få den ære å tilegne mæ! Alt gjort på et lite kvarter, på en fredagskveld! Legg merke til sunnhetsnivået!

Men....
Nu skal æ kose mæ med en frosen kokosbolle før æ hiv mæ rundt med de elskverdige bøkern! Må få lov tel å være litt usunn også! Må jo nesten kompensere for alt det sunne æ fikk i mæ i middagen. Og tel mitt forsvar: Jeanette har sagt at kokosbolla e nåkka av det sunnaste man kan spise; det e mye sukker i det , ja! Men det e ikke mye fett og anna dritt i! Så om det går galt her, så skylde æ på ho.. hihi :)

God helg tel! Have fun, go mad!

Heia TIL!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar