lørdag, september 11

Dusten med de runde brillan!

Da æ va ung, så langt telbake som tel da æ brukte skostørrelse 30 og size 130 i klea, va Åge Aleksandersen den store helten tel mamma og nabodama! Iallefall nabodama! Kan erindre at æ og bestevenninna mi tråla gatelangs i Harstad etter en Åge plakat tel mora hennes (som altså e nabodama)! Lykken va stor da vi kunne snike oss tel å rive ned den berømte plakaten fra en sliten løktestolpe, stappe den ned i veska og liste oss på tå bort fra ugjerninga. Kan dessverre ikke huske om mora blei glad, neppe superhappy, for har aldri sett plakaten på veggen hos dem i ettertid. Kanskje nabodama hengte den på innersida av klesskapet sitt.. Vi fnistra over denna rare trøndern med bart og runde brilla. Han va ikke en brøkdel så kul som Westlife og Spice Girls! Nei, han stod på lik linja med Ole Ivars, Vikingarna og Lasse Stefans - sånn gørrkjedelig musikk som mødre hørte på! Så dust!! Og ikke nåkka vi kunne tenke oss å løfte rockefoten for! Never! Ever!

Vell, i dag e det lørdag, året e 2010, skostørrelsen e 38 og klean e nok større enn size 130! Æ slette håret, smøre et lag med øyeskygge over øyelokkan, trer på mæ et skjørt, og gjør mæ klar tel nettopp - Åge Aleksandersen! Ka skjedde?? Det viste sæ at dusten med samme brilla som Harry Potter faktisk har levbar musikk! Man kan "leva livet" når det e "mykje lys og mykje varme", og faktisk trampe takta tel musikken! De fleste på min alder kan i det minste innrømme at de kan refrenget på de mest kjente sangan hannes, og kanskje nån tel og med kan sei at de kan heile sanga. Vi e blitt eldre, det e vel den største forandringa. Mens Åge hold sæ like ung! Og får en større og større horde med fæns ettersom ungan tel mødrene som e/va Åge fæn blir myndig!

3 kommentarer:

  1. Men han har jo mange fine sanga da...bare hør på tekstan :-)
    Hilsen mamma...som ikke e så stor fan av han nå.

    SvarSlett
  2. nabodama som mamman min? :P Elena

    SvarSlett
  3. Hehe, ja... inntil Anneli sa at det egentlig va en Steinar Albrigtsen plakat vi jakta etter :) Meeen, det e jo berre små detalja. Carina

    SvarSlett