mandag, mars 29

Snart, snart, snart påskeferie!

Telle dagan tel æ åsså kan ta påskeferie, berre to igjen! Sett og e passe misunnelig på alle de som kan oppdatere facebookstatusen sin med at "jess, da tar man påskeferie" eller "pakke for å reise heim tel påske". Mens æ må stå opp tidlig på mårran, smøre den gørrkjedelige matpakka (som består av kvitost som ska micrbølges, men som ikke kan det likavel fordi kantina e stengt den her uka. Ikke no tørr kvitost i mårra, for å sei det sånn!), ta den stappfulle bussen/trikken, bytte tel t-banen og gå opp den lange bakken der man e garantert å få melkesyra i leggan av, og opp de 50 trinnan tel man e i tredj etasje og straks på plass 3030.

Ska bi en lykke i livet å kunne gå ut herfra på onsdag og vette det ska gå fem daga tel neste gang æ ska gå opp samme trappa, og i mellomtida har æ vært på nye eventyr i den store, vide verden. For Looondon, here we come! Fra onsdag tel lørdag ska æ og John huse storbyen, der vi ska være nån ordentlige påsketurista med Madame Tussauds, Tate Modern Museum, Big Ben, London Eye, Oxford street, Hyde park, Picadilly cirkus, røde bussa og en frappuchino fra Starbucks på agendaen. John e heilt i ekstase, for som han sei "æ har jo ikke vært uttafor Skandinavia en gang", så kan æ godt skjønne han glede sæ som en unge tel å gå på utenlandsavdelinga på flyplassen! :)

Ska være en flittig student fram tel onsdag klokka to, ska skrive mange fine ord om metode, validitet og reliabilitet e planen! Såååå.. so long, you :)

2 kommentarer:

  1. Åhhh. Du har ikkje løst å bytte mot en ganske skjønn markebygd i sol? I LOVE London.

    SvarSlett
  2. Æ syns du e kjempeflink Carina som står på!!! Det lønne sæ nok i lengden. Men så kan du jo ta dæ en velfortjent ferie på onsdag. Må dokker nyte dagan i London, det har du og John fortjent.Mens vi sett her i nord å savne dokker alle....ja æ veit...vi møtes jo snart, bare sånn ca en mnd igjen. Kos dokker kjempemasse på ferie så snakkes vi når dokker kjem heim. Gla i dæ og John :-)))

    SvarSlett