tirsdag, januar 26

Ka e greia...

- med å legge sæ altfor seint en mandagskveld??
- med å bli bråvekt av den styggaste og den mest frøktelige ringetonen laga nån gang??
- med å lage en hane som gale tel ringetone?? Ser morsomhetn i å bli vekt av en hane, ironien e der! Men seriøst! Kjære Samsungmann som står bak detta utyske; prøv DU å bli vekt av skrik og skrål av en mobil hane!
- med å smøre matpakke? Såååå kjedelig! Og verre e det å spise den her maten tel lunsj når du ikke gadd å smøre nåkka anna enn grå leverpostei på brødskiva da du hang over kjøkkenbenken og halvsov klokka syv tirsdagsmårran!
- med å ikke pusse tennern sine, og puste og pese som en gris, du mannen i bussen som tydeligvis syns nåkka va heilt forferdelig?? Stålånden din, kanskje? Just asking!!
- med å komme for seint tel bussen, du dama med den brune veska, og stå og hamre så lenge på døra at den stakkars bussjaføren følte han va nødd å åpne for å unngå ei knust ruta på døra??
- med å gå med jentehua, du mann som gikk og traska over jernbanetorget?? Trur du ikke vi veit du har vært på jenteavdelinga på Carlings?? Har nemlig ei venninna med samme hua!
- med å stable ryggsekken, pc veska, gymbagen og en pose på det eine ledige setet på t-banen, du irriteranesse mann??
- med å gå sakte når andre har det travelt??
- med å gå sakte, OG surre fra sia tel sia sånn at andre ikke har sjans å komme sæ forbi??
- med ti tusen trappetrinn opp tel lesesalen? Tips, anyone: lesesal i første etasje hadde jo vært en enkelt påskudd for å komme sæ på skolen! Slepp man iallefall å ta på sæ treningsklea og klatresko for å bestige mount Helga Eng og nå toppen - lesesal i tredje etasje!
- med å spise eple på lesesalen?? Det bråke!! Æ kan forøvrig nevne gulrot, kjeks, knekkebrød og nøtter i samme slengen som bråkate, irriteranes og frøktelig slitsomt å høre på. Og tipse samtidig om at klementinga og appelsina lukte!! Sjøll om du sett tre rade bortafor! No, no, no!!

- med å skrive blogg når masteroppgaven berre ligg der og vente på mæ..?
- med å utsette?

3 kommentarer:

  1. Din kjære mamma....26. januar 2010 kl. 19:17

    Kjære Carina...vennen....har du stått opp med feil fot idag? Æ bære lure....en liten trøst i all elendigheta...æ e gla i dæ!!!!!!!!!!!

    SvarSlett
  2. Hahahahaha detta e dagens sinting! :) Æ har vafla te dæ søte om du treng, og den skulle du ha fått så enkelt som bare det sia alt ainna har vært så vanskelig i dag.
    Om det e nåkka trøst så hadde æ en likens dag i går, stakkars den som prøvde å få mæ te å gjøre nåkka som va totalt unødvendig, han fikk virkelig vette det! ;)
    Men snaaaart e det helg, og da skal vi koooose oss ilag, og alt blir så mye bedre imåra. Det love æ dæ! :)
    Gla i dæ snupsi!

    Klem J

    SvarSlett
  3. ÅH... æ e så sinnsykt enig i den der me knekkebrød på lesesaln! å gulrot!sku fan mæ stått som forbudtskilt som d gjør me mobiltelefona.... EF

    SvarSlett