søndag, januar 10

Endelig i gang

.... med både kværdagen og blogginga :)

Etter å ha tilbringt juleferien på sofaen med pledd, lesestoff og twistposen innen armlengs avstand, har hverdagen innhenta mæ og æ befinn mæ nu telbake i sofaen i Sofienberggata og fra mandag tel fredag på lesesalplass 3030 på Blindern. Det e slutt på godteri på en vanlig onsdag, syvsove tel klokka elleve på formiddagen og spise mat som skrik ut et varselrop mot sunn fornuft med sunne tanka. Nei, nu e det kylling med brokkoli, ringeklokka på ringing klokka syv og svette treningsklea som gjeld. Og æ må sei at det livet faktisk ikke e så ille som man sku tru. E godt å være telbake tel kværdagen og alt som Oslo har å tilby. Kjenne æ e blitt litt for glad i denna byen. Plan va at "vi ska berre være i Oslo tel Carina e ferdig på skolen, så kjem vi fløttanes rett telbake tel Tromsø". Vell, snart e de to åran på skolen gått, og æ føle at æ ikke e ferdig med Oslo enda. Så plan e å bo her nede ei stund tel.. Så får vi se etter det ka vi gjør :)

Men akkurat nu e det masteroppgave for alle pengan! Fullt fokus på å skrive en oppgave verdig karakterern A! Ingenting anna e godt nok! Jepp, her snakke vi høge forventninge og ennu høgar krav tel sæ sjøll, men det e den karakteren æ vil ha, og da får æ gje alt som trengs for å få den! Skal, skal, skal!! (Har oppdaga at æ kan logge mæ på internett når æ sett på lesesalen, så e muligheta for nån desperate og sytate blogginnlegg om kor vaaanskelig og kor mye driiiitt det e med oppgaven. Har herved advart dæ!)

I dag e det søndag og to trøtte typa ligg på sofaen og på golvet og purke og søv, mens æ ser på klokka at den berre e halv ni og tenke for mæ sjøl at de kjem tel å få problema med å sovne i kveld. Mulig æ e slem som ikke vekke dem, men æ e dyyyypt konsentrert med å skrive blogginnlegg :)

Sku skrevet sånn "årskavalkade" æ ser andre gjør på bloggen sin, men får ta det en anna gang.. Kanskje i mars en gang :) Kjenne æ ikke heilt har motivasjon tel å oppsummere året enda.

Og tel mammaen min som les bloggen: Æ håpe du og pappa kose dåkker som dåkker kan best når dåkker e blitt aleina igjen etter at gullungan dåkkers tok tel vingan og fløyg sørover. Så lenge vi har det bra alle sammen, så kan vi telle dagan tel vi sees og glede oss tel vi treffes igjen. Og i mellatida nyt vi de små tingan i kværdagen! PS: Dåkker må huske å dekke på matbordet tel berre to støkka, og pappa må huske å berre kjøpe 1 liter melk og en pakke grøt når han skal koke herligheta! Vi sees snart, om berre tre vekke! Glede mæ masse tel dåkker kjem tel Oslo!
Sende klem fra den kalde, kalde hovedstaden!!

2 kommentarer:

  1. Kjære snille gullungen min....he-he, ble du flau nu? Du kan tro vi savne dokker kjempemasse. Det e så utrulig stilt når dokker dro og enda værre når den andre gullungen dro. Bære så vidt æ klarte å sei hadet tel han uten at tåran kom - men det gikk bra. Nu e kværdagen kommen tel oss også og vi har begynt å trimme på jobb. I morra begynne steppen igjen og gjett om det e ei som glede sæ kjempemasse tel det.... Pappa ska koke grøt imorra så æ e spent på om han huske å koke bære tel sæ sjøl - æ ska ikke si noe om det du skrev her enda. Må først se om han huske det sjøl. Ja vi glede oss tel Osloturen og dagan de flyg jo avgårde så plutselig så e vi der - vi gler oss!!! Ha det bra så lenge og klem tel dokker alle.

    SvarSlett
  2. Æ like at du e tellabake i blogginga! Like nemli å lese d du skrik, du e så arti :D Kværdagen e tubæck i tromsø åsså, SATS har hatt besøk av mæ 5 gang sia æ kom oppover! *stolt*
    Stå på der nede, så ska æ stå på her oppe! Klem elena

    SvarSlett