onsdag, desember 9

Hurra for jul!

Etter å ha kommet en tredjedel uti desember, vi telle altså ni daga uti måneden, og æ trur æ aldri har gjort så mye julefokuserte ting det her året som æ har gjort nån gang.
Starta adventstida, og 1. desember, med å fare på julemarked på Rådhusplassen, med alle julenissa, julegodter, julepølse, juleidea, julegava du kan tenke dæ. Et inngjerda område med jul! Stua blei pynta med juleduk, lys, julenissa og julekalender. Fortsatte med julekonsert med alle de finaste julesangan. Julestemninga tok et kraftig tak, og æ gikk ut med jul ut i fingerspissan og gleda mæ tel resten av dagan i desember. Et juleverksted med egenkomponert julelista på Spotify, med pepperkakebaking, ribbe, pinnekjøtt og julebrus e tradisjon som selvfølgelig må følges opp! Videre fortsatte det med julebesøk med pepperkake og gløgg, som blei toppa med julemusikk, så kom julebordet og ennu meir gløgg (med rødvin i den her gangen) og fleirstemt allsang med "En stjerne skinner i natt", den vakreste julesangen som e! Det siste tilskuddet på "måtte julestemninga komme", e julekos med gløgg (med ennu meir rødvin), julefilm, julefortellinge fra Alf Prøysenes jul, meir pepperkake og mandarina, og juleavslutning på Fridays med julemusikk strømmanes fra høgtaleran..

Livet e herlig i desember! Og kjem ikke julestemninga nu, så skjønne æ altså ingenting :)

3 kommentarer:

  1. Også har vi jo jul i Tøyengata!

    SvarSlett
  2. Og vi glede oss vældig tel å få JULEbesøk av dokker. Nu savne vi dokker kjempemasse - vi rett og slett JULEglede oss te dokker kjem heim nu. Romman dokkers e klappet og klart - har gjort JULEvasken unna der. En kjempediger JULEklem fra oss her heime.

    SvarSlett
  3. Detta va seriøst vakkert og julete skrevet :-)

    Fryde mæ gjønna heile juleinnleggge :)

    SvarSlett