onsdag, oktober 22

En livsglad nerd i praksis!

I dissan dagan e æ i praksis i PP tjenesten lamme en logoped, stasjonert på en skole her i Oslo. Må sei at det e svært så interessant! Dagan e foreløpig fylt med observasjon, diskusjon rundt brukera (som det så fint heite om menneska som treng logopedisk hjelp) og ellers litt småting. Fra og med neste uka ska æ derimot bynne å virke som en ekte logoped, det vil da si at det e æ som skal sette der og jobbe med brukeran. Skremmanes? Ja! men æ e med godt mot, og med god forbereing ska du se at detta kjem tel å gå sååå bra! (E nu det æ sei tel mæ sjøll iallefall, ka utfallet vise sæ å bi, e jo en anna sak.)

Har relativt korte daga, gjerne fra åtte-hal ni tel sånn rundt ett-halv to. Herlig! Men saken e jo den at øyan mine bir grusomt tunge akkurat i den tida æ entre døra heime og ser sofaen, og æ høre pleddet rope høgt og intenst på mæ! Så, ka gjør æ? Æ må jo berre gje etter.. Iallefall, nån daga! Ellers prøve æ å være flittig og flink student som sett nedgravd i bøkern, brillan på nesetippen og virke ganske så nerdat! Bynne faktisk å få has på den rollen! :) *Stolt*

E inne i en periode der æ vil ut og reise, langt! tel ukjente steda! Bo på hotell, være turist med masse penga, selvfølgelig, g ut og spise på restaurant. Ska reise heim to måneders tid, så æ får se fram tel det! Nåkka som æ virkelig gjør!!!! :)

Livet går videre i Oslo som om ingenting va skjedd, og æ følge med på samme karusellen og prøve å matche livet mitt med det livet oslo leve. Og det går bra! :)

Life is good!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar