tirsdag, september 2

Hva har skjedd?

Dagens spørsmål:

Har Carina begådd et bestialsk drap på ei rotta, tadd opp hår fra vasken eller rett og slett berre sveipa over golvet med jif moppen?




Korrekt, æ har foretadd mæ en rask tango over gulvet med den fantastiske jif moppen vårres, som kosta 300 dyre krone på en overprisa rema 1000 butikk i nærheten. Æ e hellig overbevist at jif moppen vårres kom med innebygd støvlager da vi kjøpte den, som pøse ut støv om den ikke finn nåkka ureinsligheta som kan ligge og kose sæ under senga eller under sofaen, sånn at vi kan få mistanka om at det e grusomt skettent her i denna fagre, vene, vakre leiligheta! Herregud, støv kan jo ikke forekomme her! Golvet hos oss ser så reint og skinnanes ut at man reint kan speile sæ i det! Klart kan det forekomme at det befinn sæ litt grått, lo-lignanes lag i krika og kroka, men ikke SÅ mye som på bildet over. Det har æ store vanskeligheta med å tru! Så min raske, kanskje litt for raskt trukne konklusjon e at jip moppen altså har det hemmelig, innebygde lager av små, grå partikla. Smart oppfinnelse, Jif-fabrikken! Ska innrømme at det e samtidig e en frøktelig irriteranes ting også! Men men.. æ kan godta den oppfinnelsen!

1 kommentar:

  1. Åh, du e nu søt! Ett lite tips kan jo være å dra over me jifmoppen LITT oftere?! Selv æ (som svært sjeldent gjør reint) har ikke hadd en sånn enorm støvdått! ;)

    PS. Nekte å tru at du har en sånn slem jifmopp som spyr ut støv ;)

    SvarSlett